Skip to content

Burleanu, Stoichiță și naționala

De ce refuză lumea echipa națională de fotbal? Cum au devenit Razvan Burleanu și Mihai Stoichiță țintă scuipatorilor de semințe, a antrenorilor de canapea?

Uite ca trece vremea și noi tot fără antrenor la națională suntem. Echipa națională de fotbal a ajuns jucăria unora care-și fac reclama prin presa, ca un obiect pe care-l poți arunca oricând te plictisești. Marele Hagi și marele Petrescu au ajuns sa refuze națională cu toate ca se plângeau pe ecrane ca nu sunt căutați de Burleanu. A, au refuzat pentru ca sunt implicați în alte proiecte… Pai, ma “generația de aur”, nu știați ma ca aveți alte planuri? De ce plangeati pe la TV, ca nu va cauta Stoichiță ???

Sa mergem la restu’ antrenorilor de pe lista, Boloni, Mutu și Iordanescu, ala mic dar cu fițe mari. De Boloni nu știu ce sa zic, n-a mai antrenat de ceva vreme dar face p.. a mare cu contractul. Mutu îmi place, cred ca e cel mai potrivit, oricum nu are ce pierde. Nici noi nu avem. La națională am cam pierdut tot pana acum… Iordanescu e un nume mare și un antrenor mic, de conjunctura. A câștigat titlul cu CFR? Corect, dar câte luni a alucrat el cu echipa? Pentru mine e un copilașul tăticului care, își ia jucăriile și pleacă la prima cearta. App, rusinica!

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *